Netwerk van professionals - mijn aanbevelingen


Let’s Talk Nutrition - Voedingsdeskundige - Iris Kee

Iris Kee Institute of Functional Medicine Certified Practitioner (IFMCP), lid van BANT (British Association for Nutritional Therapists), CNHC

Na een carrière als beleidsmaker en diplomaat bij de rijksoverheid heb ik besloten het werkende leven over een andere boeg te gooien. Eentje die mij meer na aan het hart ligt: het onderzoeken van de rol van voeding in gezondheid. In Londen heb ik bij the College of Naturopathic Nutrition de opleiding Nutritional Therapy van 3 jaar gevolgd en ben vervolgens mijn praktijk gestart, eerst in Londen en sinds september 2017 in Nederland. 

Ik ben recht door zee maar vriendelijk en ben altijd op zoek naar de onderliggende oorzaken van je gezondheidsklachten. Ik ben zeer gemotiveerd om jou te laten zien hoe je zelf de leiding neemt om je gezondheidsproblemen aan te pakken. Daarbij is mijn kennis over de werking van voeding als cruciale informatie voor je lichaam en geest aanstekelijk. Samen zullen we op zoek gaan naar de beste manier om jou op weg te helpen naar een optimale gezondheid en je fantastisch te laten voelen. 


Adeo Massage Pregnancy & More - Carola van der Kooij

Adeo massage - massage tijdens en na jouw zwangerschap in heemstede

Ontdek de transformatie van je lichaam tijdens zwangerschap! Laat regelmatige massages je begeleiden door deze unieke reis.

Ervaar mijn gespecialiseerde zwangerschapsmassage, een liefdevolle ondersteuning vanaf het prille begin tot aan de bevalling. Mijn holistische aanpak richt zich op het verbeteren van jouw fysieke en emotionele welzijn.

Voel je gedragen en verzorgd. kies voor een massage die niet alleen de veranderingen in je lichaam aanpakt, maar ook de connectie tussen jou en je groeiende baby versterkt.

Na de bevalling blijf ik je ondersteunen met postnatale massages of ontdek samen met je baby de kunst van babymassage. Salon Pleun, Schoonheidssalon, Waxsalon & Pedicure Praktijk in Heemstede